Нещата, на които да обърнете внимание преди отпътуване с ферибот

Фериботи

Вече сте направили покупка на фериботни билети от lakmostravel.com . Планираното пътуване на път да се осъществи. Кои са нещата, на които да обърнете внимание, преди самото заминаване, научете сега:

Уверете се, че вашият паспорт е валиден и е валиден най-малко шест месеца от датата до края на пътуването. Също така проверете, дали всички необходими визи са отворени. В противен случай, при липса на необходимите документи, на борда на круизния кораб не се допускат туристи, а пълната цена на пътуването се покачва.

Туристите трябва да планират пристигането си в пристанището на заминаване на кораба не по-късно от 2 часа преди началото на пътуването. Регистрацията и качването на борда на кораба традиционно започват 4 часа и завършват с час, преди заминаването на кораба. Туристите могат да стигнат до пристанището, като поръчат трансфер предварително или се обадят на такси.

При пристигането си в пристанището, туристите трябва да предадат багажа на упълномощените представители на круизната компания на самата каса за багаж. Препоръчваме туристите да вземат всички ценности, както и документи, лекарства и чупливи предмети с тях като ръчен багаж.

Качването започва от времето, посочено в самия круизен или фериботен билет, обикновено започва 4 часа преди заминаването. Когато се регистрирате за плаването, ще бъдете помолени да покажете паспорта и билета си, както и да проверите валидността на визите и ръчния багаж. Всички туристи трябва да бъдат на борда на кораба един час преди тръгването на лайнера

Туристите, които са резервирали апартамент, имат право на приоритетно качване. При пристигането си в пристанището се препоръчва на туристите да се свържат с отдела за обслужване на клиенти, където да получат цялата необходима информация.

Информация за процедурата на круиза ще бъде предоставена на туристи от представители на компанията на борда на самия кораб в навечерието на последния ден на круиза. В последната нощ преди 23:59 часа всички багажи трябва да бъдат снабдени със специални етикети за багаж, които се предоставят предварително на туристите, и такива трябва да се изнесат през вратата на кабината им.

Персоналът внимателно ще събере целия багаж и ще го достави внимателно в пристанището, където туристите могат да го получат впоследствие. Добре е да носите всички документи, включително самите фериботни билети и други важни неща в ръката си при преминавания на каси, по време на самото качване и слизане.

Всичко това са детайли, на които всеки пътуващ трябва да обърне внимание. Някои от тях са описани по-обстойно в самата агенция за фериботни билети lakmostravel.com.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *