Единични легла с матрак

Предстои ви покупка на легло и не знаете от къде да започнете? Ние ще ви дадем насока – размерът! Това е най-важното нещо, което трябва да обмислите, и то много внимателно, и да го съобразите с размерите на стаята, която предстои да обзаведете. Най-общо казано леглата могат да бъдат единични, легла тип приста или така наречените персон и половина или двойни. Към единичните легла спадат размери като 70 х 180, 72 х 190, 82 х 190, 82 х 200, 90 х 190 и 90 х 200.  При покупка на единични легла, ви съветваме да ги изберете заедно с подходящ матрак за тях, защото това е най-добрият вариант за покупка без риск. В момента на пазара има голям избор на комплекти единични легла с матрак, така че спестете от времето си и поръчайте всичко заедно!

Единични легла с матрак – в кои случаи са подходящи?

  1. Единични легла с матрак за детски стаи

Единични легла с матрак са отлично решение за обзавеждането на детската стая, защото компактните размери, заемат по-малко място в стаята. Това осигурява повече пространство в детската стая за учене, почивка и игри. Повечето модели единични легла с матрак имат ракла, в която чрез повдигане на матрака, може лесно и удобно да съхранявате различни вещи на детето. Обикновено към тези модели легла има включени еднолицеви матраци с вградена рамка, които са по-удобни за повдигане с амортисьорен механизъм. Ако пък са ви нужни две легла за детска стая, ви съветваме да заложите на популярните ъглови легла, които спестяват доста място и в повечето случаи разполагат с допълнителна ракла за спално бельо. Освен класическите ПДЧ единични легла с матрак, на пазара може да откриете и тапицирани легла или така наречени френски легла, които се използват с двулицеви матраци. Предимство на този вариант е матракът, защото двулицевите матраци се износват по-бавно от еднолицевите и съответно са по-издръжливи във времето.

 

  1. Единични легла с матрак за обзавеждане на хотели и почивни станции

Друг случай, в който леглата с единичен размер са особено подходящи, е при обзавеждането на хотели, къщи за гости, жилища под наем, общежития или почивни станции. Гостите на този вид спални посещения са най-различни и с различни изисквания. Леглата с единични размери лесно могат да се трансформират в спалня посредством събирането им или да се използват самостоятелно. Друго предимство е, че комплектите единични легла с матрак са съчетани така, че да издържат интензивни натоварвания и да са комфортни, независимо от теглото на спящия. Все по-популярни стават и специализираните хотелски комплекти легло с матрак, които са разработени да отговарят на нуждите на посетителите в хотелите. Не на последно място, моделите единични легла с матрак са на много ниски цени, а този фактор е изключително важен, особено ако става въпрос за големи количества.

Разбира се, единични легла може да използвате и във всички останали случаи – важното е на вас да ви е комфортно. Ако все още не знаете какво се предлага на пазара като размери, цени и модели, ви препоръчваме лесно и удобно у дома да получите тази информация в онлайн магазин за матраци и мебели intershop.bg , където ще откриете със сигурност единични легла с матрак според вашите критерии. Успешно пазаруване!Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *