В помощ на фирмите – складове под наем

Необходимостта от ползване на складове под наем се явява при много предприятия и търговски фирми. На някого е нужно помещение за съхраняване на суровина за производството, а на други – за готова продукция.

Развиващите се предприятия разширяват своята сфера на действие, а това е свързано с необходимостта от складове за съхраняване на суровини и стоки. Покупка или наемане на складове – често този въпрос стои пред успешните предприемачи. За да се използват рационално финансите, предпочитани са складове под наем.

Ръстът на цените на недвижимите имоти и голямото търсене за краткосрочно ползване на помещение, доведе до това, че фирмите предлагат все повече офиси и складове под наем, а това означава, че да се намери желаното помещение е лесно. Разбира се, може да се обърнете към посредник, където специалистите ще намерят точно това, от което имате нужда. Сключване на договор непосредствено със собственика е за предпочитане. В полза на това има много доказателства.

Икономически изгодно е – при сключване на договора със собственика вие не правите излишни разходи за плащане на посредническата фирма, а непосредствения процес на наемане на складови помещения става много по-бързо.

Безопасност на наемането от собственика по отношение на парите – собственика няма да изчезне от погледа, взел авансовата сума без да ви предостави помещение. Ако склада се наема за дълъг период, собственика може да ви предложи добра отстъпка. Всеки собственик се стреми да направи своите складови помещения все по-привлекателни за своите потенциални клиенти.

Добре е да обърнете внимание на складовете, които се намират около града – те са на по-ниска цена, а условията са по-добри. Имат изгодно разположение – добре устроени пътни артерии, което е много важно за всички складове под наем. Като правило тези помещения са предназначени за съхраняване на големи партиди стоки и извънгабаритни товари. Имат централна охрана и достъп да всички комуникации.

Вие можете да изберете складове под наем, отговарящи точно на вашите потребности. Предлагат се помещения с автономно отопление, което позволява определяне на нужната температура в зависимост от изискванията на съхраняваните стоки и продукти. Осигурява се денонощен достъп до складовите помещения, което дава възможност да се повиши продуктивността от вашата работа. Цялата територия на тези комплекси се охранява и се контролира влизане и излизане на транспортните седства.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *