5 начина да направите апартамента по сигурен преди продажба

Бизнесът с продажба на апартаменти в София е доходоносен и сериозен като пазарен дял, така че всеки, който иска да влезе успешно на пазара със своя оферта, трябва да е направил всичко както подобава. Що се отнася до сигурността, тя е един много важен компонент съставляващ избора на новите собственици, затова продавачът трябва да се погрижи да им предложи сигурен апартамент, в който да живеят и да се чувстват защитени. Ето 5 начина за повече сигурност.

Работещи детектори

Не всяка опасност идва отвън, понякога вътре в жилището могат да се случат неща, които да навредят на здравето на хората. Погрижете се да инсталирате детектори за пушек в апартамента и за повишено количество на въглероден окис или на пушек, и преди инспекция в апартамента да проверите дали батериите са в изправност.

Проверете всичко около външната ключалка

В зависимост от апартамента, който се продава може да има различна конфигурация при влизане. На новите собственици може да им се наложи да влизат през две врати, външната на входа и тази на апартамента. Задължение на продавача е да им предложи здрава входна врата с модерна и сигурна система за заключване и отключване.

Проверете шпионката

При положение, че апартаментът е бил дълго време под наем, може да проверите шпионката. Много често след дълга „служба“ тя може да е замърсена или боядисана от ‚доброжелатели“. Погрижете се всичко да е наред.

Сигнален звънец

Добре е апартаментът да има сигнален звънец, да предупреждава, когато някои външен иска да влезе в сградата. Все пак, вашият апартамент е част от цялата структура и всякакви хора може да искат да влязат. Сигналният звънец ви дава възможност да проверите, кой иска да влезе при вас и защо. Новите собственици биха се радвали да имат и тази екстра.

Екстра мерки за първия етаж

При положение, че продавате апартамент в София на първия етажа, то там трябва да вземете и други мерки. Трябва да инсталирате екстра протекция на прозорците и на техните механизми за отваряне и затваряне. Обезопасете терасите отвътре и ги направете трудно достъпни отвън.

Със сигурност при продажба на апартаменти в София, можете да искате много по-добра цена, ако предложите жилище, което е достатъчно сигурно и защитено, и всички системи за сигурност за в пълна изправност преди продажба.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *