Какво показва номерът на къщи, парцели, апартаменти

Избирайки нова къща в градски парцели или извънградски район, може би ви е карало да се замислите, какво показва числото на новия дом. Оказва се, че ако нумерологичната стойност на един апартамент или къща е подходящо за вас, тогава животът в новата къща ще бъде щастлив. Ще се чувствате комфортно, сякаш самите стени помагат да се справите с проблемите.

Общоприето е, че енергията на местата, където прекарваме времето, оказва влияние върху нас. Освен това къщата, в която живеят други хора, може да повлияе на вашата съдба. Подобно на датата на раждане, номерът на апартамента, номер на парцели, номер на къщи има числово съдържание.

Невинаги дома е свързан с усещане за комфорт. Това се случва, когато хората се чувстват много по-добре в друг апартамент, отколкото в къщата, където са израснали. Чувството за тревожност, дискомфорт водят до факта, че човек иска да избяга от собствения си дом.

Защо е така?

Днес ще разберем какво показва броят на вашия парцел, къща или апартамент. Ако все още не сте подписали договор за продажба, не бързайте да разберете дали номерът на новия ви апартамент е подходящ за Вас. Ако стойността съвпада с вашата енергия, тогава ще се чувствате комфортно в новата къща, в противен случай ще се уморите от болести, постоянни проблеми и неуспехи.

Нека къщата ви стане вашата крепост! Може да търсите сами или с агенция за имоти http://cwforton.com

За да откриете номерационния номер на дома, трябва да изчислите. Например, живеете в апартамент номер 257, така трябва да добавите всички номера един към друг: 2 + 5 + 7 = 14; 1 + 4 = 5. Това пет е числовия номер на апартамента с номер 257.

Номерологичен номер 1

Слънцето контролира тази цифра. В такъв дом ще сте креативни и изпълнени с енергия, а това ще ви достави и радостта от живота. Жилищни апартамент с брой „1“ привличат вниманието към себе си и се открояват сред останалите. В апартамент с единица, поети и художници, журналисти и писатели се чувстват най-добре. Атмосферата трябва да комуникира. Апартамент с цифрово число „1“ е желателно да се направи в топли цветове, за предпочитане в диапазон червено-оранжев.

Номерологичен номер 2

Числото 2 се управлява от Луна. Този небесен обект е отговорен за съзерцание и интуиция. Той е добро начало за музиканти, готвачи и семейства с малки деца. В такъв дом трябва да има много огледала, както и предпочитания цвят да е крем с елементи на зелено и смарагд. В банята трябва да има пълен ред, затова ремонтът на тази стая трябва да се направи на първо място.

Номерологичен номер 3

Апартамент номер 3 е къща, където живеят решителни, силно желани хора. Тройката се управлява от Марс, така че жилището няма да приеме мързеливи хора. Ако спите много в такъв апартамент, ще забележите колко бързо санитарно оборудване и домакински уреди стават неизползваеми. Трябва да правите нещата през цялото време: ремонт на мебели, почистване на канализацията, смяна на батериите. Жителите на дома винаги трябва да са в движение – това отговаря на Марс, иначе проблемите и болестите не могат да бъдат избегнати. Идеалният цвят за апартамент с три е червен, но този цвят не трябва да запълва всичко. Достатъчно е да се включат няколко ярки детайли в интериора. Най-важните места на апартамента с номер „3“ са входът и тоалетната.

Номерологичен номер 4

Собствениците на къща, парцели или в апартаменти с номер четирите са подвластни на Меркурий. Тези жителите имат максимална откритост и искреност. Ако лъжете много, очаквайте лъжа да се върне при вас в тройна големина. Жителите на този апартамент са привлечени от приключението. Те обичат да пътуват, комуникират много. Основните елементи в къщата са всичко, което до известна степен е свързано с информацията. Снимките, телефоните и телевизорите са важни неща в къща, номерирана с 4. Предпочитана цветова схема е сиво-синята или жълт със синьо.

Номерологичен номер 5

Това е номерът на планетата Юпитер. Обитателите на номер 5 са свързани с науката, политиката. За апартамент с номер пет, идеалният цвят е лилав. Допълнение на интериора на къщата могат да бъдат бронзови фигурки, сувенири от далечни страни. Декорацията на апартамент с пет е богата библиотека! Всичко тук служи за общуване с хората, обединени от една идея.

Номерологичен номер 6

Атмосферата в апартамент номер шест отговаря на Венера. Свързва се с комфорт, любов и почивка. Те са основните компоненти, които гарантират щастливия живот на всички жители на тази къща. В апартамента с 6-ти може да живее като тих семеен човек, така и лорд. Но всеки от тях се чувства страхотно в дома си. Украсете интериора в бежово или кафяво. Предпочитание се дава на големите мебели, които имат заоблена форма.

Номерологичен номер 7

Управлява се от Сатурн. Жителите на къщи, парцели или апартаменти често се чувстват ограничени. В апартамент със седем е добре да спестите пари или да научите нови умения. Просто не забравяйте да анализирате събитията и собствените си действия. Добре е също така да практикувате йога и да прекарвате дни за разтоварване. За повече ползвайте специалистите по парцелиране и райониране на http://www.ues.bg

Номерологичен номер 8

В апартамент с число 8, обичат да живеят ясновидците и астролозите. Това е място за всеки реалист или прагматик. Наемателите на апартамента винаги са обградени от съмишленици и приятели. Интериорът на апартамента е желателно да се изпълнява в ярки, оптимистични цветове и не забравяйте за светлосиния цвят. Вгледайте се в прозорците. Те трябва да са кристално чисти. Особено внимание трябва да се обърне на електрическите уреди.

Номерологичен номер 9

Може би най-трудният от всички места са с числото 9. Тук влияние оказва Нептун. Числото девет е подходящо само за само моряци, психолози и свещеници. Атмосферата на апартамента е свързана с мечта. Лесно е да се плъзнете тук, да се откъснете от лошите навици. Често в апартаменти, къщи и парцели с номер 9 обектите и нещата изчезват.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *