Часовници Laco 1925

Laco е нещо повече от часовник. Това е израз на характера. Защото, независимо дали носите груб пилотски часовник, прецизен хронограф или непреходна елегантна класика на китката си: всеки Laco има свой уникален характер, който се отличава с любов към детайла и страст, с която фирмените часовникари работят, с комплексна и сложна изработка.

Кредото на компанията е: ръчна изработка вместо фабрична. Така е било, когато компанията е била основана, днес е по-актуална от всякога и ще продължи да бъде тяхна цел за бъдещето. Затова всеки часовник се изработва във Форцхайм от техните експертни часовникари и се сглобява с прецизна изработка. От идеята до довършителните работи а компанията най- важното е качеството, а не количеството.

Часовникът, който може да напусне фабриката Laco, се произвежда не само с прецизна и интелигентна изработка, но и с голяма страст. Тъй като освен многогодишния опит и майсторството, това е тяхната страст към нещо оригинално, което мотивира производителите на часовници ежедневно. Часовниците Laco се отличават главно с три характеристики: прецизност, изчистен дизайн и характер. Това са и характеристиките, които ги правят уникални в своята категория – от класически и грубовати авиационни часовници до пуристичен дизайни в стил Бохо и от спортни хронографи до здрави военни часовници – те са проектирани и конструирани за екстремни ситуации. Laco винаги е индивидуален и практичен спътник с характер.

Формената работилница за часовници във Форцхайм е малка, но и красива, а местният екип от часовникари не е много по-голям от футболен отбор. Въпреки това, той винаги е силно мотивиран с вдъхновяващи идеи, изключителна технология, индивидуален талант и умения, стремеж към най-доброто. Всеки служител знае точно какво прави другия, защо го прави и как го прави. Само по този начин са възможни работни процеси и стъпки, при които служителите могат да разчитат един на друг. Резултатът е налице. Свидетели сме на професионална изработка, отлично обслужване и оптимално време, когато става въпрос за изработването на перфектния часовник за вас.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *