Един различен рожден ден – VR приключение София

Рожден ден

Всички, които обичат космическите саги и приключения, сигурно са безкрайно въодушевени заради възможността по всяко време, когато желаят, да се включат в такова приключение.

Вече десетки клубове предлагат уникално изживяване на феновете във VR приключение София. Това, само по себе си, е колективна игра — приключение, космическа мисия, в която всеки участник трябва да са изпълняват задачи, да решава казуси и да работи в екип, за да се изпълни мисията.

Приключението трае един астрономически час. Участниците са от 8 до 16 човека. Всеки екипаж, който пътува до космическата станция е от 2 до 4 члена.

Приключението протича на територията на две зали, във всяка от които има по един екипаж. Съществува и трета зала, в което следващите екипажи могат да наблюдават случващото се с играещите. Разбира се, няма как да следят самата игра, те наблюдават само реакциите на участниците. Ако това са малки деца, родителите могат да ги наблюдават докато чакат да приключи мисията. Определено е много забавно да се наблюдава от третата зала.

Тази зала, наричана наблюдателна, е комфортно обзаведена. Така всички чакащи се чувстват уютно и удобно. Има и опция след приключване на мисията, участниците да влязат в командния център, управляващ мисиите.

При желание от страна на участниците, след играта може да бъде организирана и почерпка. Това се уточнява предварително, за да е подготвено за края на мисията. Родителите предпочитат така да организират рождените дни на децата си. Това е чудесен начин децата да се забавляват и накрая да се почерпят.

Факт е, че не само деца се впускат в подобни мисии и приключения. Не малко възрастни опитват от магията на виртуалната реалност и сбъдват своите детски мечти – да летят в космоса, да управляват совалка, да живеят на космическа станция и то всичко това, без да се налага да излизат от игралната зала. Какво ли още ни очаква в близко бъдеще?

Ако търсите къде да направите детски рожден ден София – TeamPlay.Zone е правилното място!

 

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *