Професионален домоуправител

Какво ще получите при наемане на професионален домоуправител чрез услугата управление на етажна собственост от Ивчо и КО? Вашият професионален домоуправител ще е добре запознат с нормативните уредби и ще управлява компетентно поверените му обекти, ще се грижи за това общите части да са в добър вид, почистени и  технически поддържани, ще събира таксите, необходими за заплащане на услуги по поддръжката на входа, ще се разплаща със съответните доставчици на комунални услуги, ще се грижи за зелените площи пред кооперацията и за почистването на пространствата пред входа, както от замърсявания, така и от натрупан сняг.

Разбира се, при избор на домоуправител чрез управление на етажна собственост от Ивчо и КО, вие можете да се обръщате към него и по отношение на всички организационни въпроси, свързани с поддържане на входа и комуникацията между отделните представители на домакинствата. Той самият ще е достатъчно подготвен и притежаващ комуникативни умения, за да осъществява контакт с отделните жители на поверения му вход, да разрешава конфликтни ситуации и спорни въпроси, а и да санкционира, в случай, че установи нарушения на Правилника за вътрешен ред на входа.

Вие напълно можете да разчитате на добре свършена работа от страна на вашия професионален домоуправител, нает чрез услугата управление на етажна собственост. Това е шанс да се сдобиете с кадърен и отговорен човек, който действително да полага грижи за вашите общи части и не просто да се води като домоуправител, а да върши тази работа с професионален опит и желание. Ако се замислите, сами ще си дадете сметка, че не всеки човек и респективно ваш съсед е подходящ за изпълнение на тази отговорна дейност и задачата да се избере единодушно един от вашите съседи за домоуправител често се оказва „мисия невъзможна”. Ако се обърнете към фирма за това, можете за кратко време да се убедите в ползата от професионалната работа на обучен домоуправител.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *