Правила как да оставите добро впечатление

Мъжки дрехи

Съществуват някои правила, за това как да оставите трайно и добро впечатление чрез начина ви на обличане. Ето и нашите съвети:

  1. Поддържайте висока лична хигиена. Личната хигиена се откроява като най-очевидния фактор някой да изглежда добре. Дори и да сте добре облечени, рошавата прическа или занемарената брада могат да развалят вашата визия. Прическата и брадата до голяма степен изразяват вашето отношение към повода, на който присъствате. Като цяло полуофициалните прически винаги са по-добри, в сравнение с официалните или твърде небрежните. Така че, когато се приготвяте е добре да се уверите, че брадата и прическата ви съответстват на вашия стил на обличане.
  2. Експериментирайте. Понякога експериментите могат да ви дадат съвсем различен външен вид – дори много по-добър от предишния. Опитвайте различни прически с хубави мъжки дрехи, за да добавите към вашата външност допълнителни точки стил. Естествено да експериментирате не означава да осъществявате пълна промяна. Просто изпробвайте различни стилове за няколко седмици, за да разберете какво ви подхожда най-добре. Постепенно ще се развие добър усет за личния си стил и за това кое ви стои най-добре.
  3. Обувките издават що за човек сте. Ако имате маркови обувки, е добре да ги поддържате чисти и спретнати. В случай, че носите спортни обувки, също е добре да ги перете често, тъй като често ще ви се налага да съчетавате небрежни обувки с тъмносини дънки и полуофициални мъжки ризи, пуловери или жилетки. Хубаво би било преди да тръгнете за офиса да полирате редовно официалните обувки. Един добър чифт спортни и един официални обувки винаги са добра инвестиции.
  4. Не прекалявайте с бижутата. За мъжете бижутата като, обеци, пръстени, копчета за ръкавели, гривни и пр. са се превърнали в тенденция в наши дни. Въпреки това, престараването не може да ви осигури по-добър външен вид. Гривните и пиърсингът на ушите обикновено са един от любимците на тийнейджърите и те обикновено ги комбинират с раздрънчани дънки и облекло в небрежен стил.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *