Обувките, които ще искате да носите с всяка рокля това лято

Лятната ефирна рокля е една от най-лесните опции за лятото, когато става дума за комфорт и стил. Сред многото причини, поради които леките летни рокли са толкова предпочитани за този сезон са лекотата и комфорта, с които могат да бъдат носени и съчетавани.

Въпреки това, докато изборът на дамска рокля е безспорно лесен процес, решението с кои обувки да се носят с нея може да се окаже не толкова лесно. Когато  се чувствате прекалено небрежно облечени, а токчетата ви тормозят, това прави летните рокли толкова привлекателни. Те могат да се съчетаят с всичко. На някои дами им е трудно да разберат какви обувки ще подхождат – ето защо ще ви споделим за  някои от най-добрите възможности. Продължете да четете, за да научите с кои видве обувки можете да носите летните си рокли през цялото лято.

  1. Класически маратонки

За непринудено спортно усещане, съчетайте лятната си рокля с чифт класически бели маратонки. Вече е от съществено значение това, че маратонките някак си подхождат дори с най-женствените рокли. Не само че обувките придават неочаквано излъчване на по-хубавото облекло, но и са удобни – неизменен плюс.

  1. Бели боти

Бялото кара всичко да изглежда малко по-лятно. За визия, който е лъскава и по-модна, съчетайте по-къса рокля с бели боти, за да я подчертаете. Както Кендал Дженър и Бела Хадид винаги доказват със своите шикозни тоалети, появяващи се с напълно бял ансамбъл, тази монохроматична визия е много шик, не е скучна.

  1. Сребърни сандали

Сребърните сандали са начинът, по който се търси обувка, която позволява на роклята да бъде основен фокус, без да бъде скучна. Искрящи със собствено обаяние (буквално), сребърните сандали са неутрални и се съчетаят с всяка рокля, но са достатъчно забавни, за да се избегне чувството за монотонност.

  1. Дамски чехли в бежов цвят

За да покажете наистина роклята, дамските чехли с бежов цвят са най-добрият ви избор. Изберете чифт чехли с равна подметка, така ще сте с нещо по-удобно и спокойно. Друг вариант на тази опция е, че чехлите в този цвят създават илюзията за по-дълги крака, което е идеално.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *