Модната дамска чанта – стилен и практичен аксесоар

Не можем без нея. Тя е не само практично допълнение към визията, но и начин да я променяме, да изразяваме себе си, да демонстрираме стила и общественото си положение. Издигната е на пиедестал от дизайнери и стилисти и светът не би бил същият без нея – модната дамска чанта.

Последните тенденции още веднъж доказаха превъзходството на красивите аксесоари и през този моден сезон ще се радваме на прекрасни творения, които да направят по-цветна и жизнена нашата визия. Нека видим някои от по-важните неща в списъка с новите предложения.

Торби

Чантите торби са водеща тенденция, която няма намерение да отшуми, тъй като се оказа впечатляващо практична. Те могат да бъдат изработени от различни материали и да имат разнообразни размери, според нуждите и вкуса на своите собственички. Много ефектно изглеждат кожените модели – ще откриете невероятни чанти естествена кожа, които перфектно да подхождат както на ежедневни, така и на официални визии.  Декоративните детайли са също изключително атрактивни и ще отговорят на всеки вкус. Характерно за чантите торби е кръглото дъно и широкото пространство за съхранение. Съобразно динамиката на съвременния начин на живот, чантата торба е едно страхотно решение.

Чанти в стил casual

Те идват във великолепни десени и изработка, която включва голямо разнообразие от материи – естествена и еко кожа, велур, различни тъкани със зашеметяващи текстури. Тези чанти изглеждат много стилно и същевременно не се натрапват. С тях можете да излезете на разходка с приятели, да пазарувате, да отидете на работа.

Идват с разнообразни украшения, най-често метални елементи и изглеждат изключително шик.

Бизнес чанти

Ако не обичате скуката и еднообразието, можете да заложите на новите модели страхотни дамски чанти в бизнес стил. Те са не само много елегантни, но и също така изключително удобни и практични. Най-често са издържани в класически стил. Сред тях можете да срещнете прелестни модели чанти естествена кожа, както и предложения от изкуствени материи. Ще се превърнат в невероятен акцент за вашата бизнес визия.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *