Красиви с макси блузи

Блузите са универсална вещ, защото могат да се комбинират с пола, джинси или панталон и да се получи красив и практичен комплект. Поради тази причина те присъстват в гардероба на всяка жена. С тях може да се иде на училище, на работа, а така също и на вечерна среща. Основното е правилно да се избере модел, цвят и допълнителните аксесоари, които ще подхождат за съответното място или мероприятие. Всичко това се отнася и за макси блузите, правилно подбрани от дамите с пищни форми.

Блузите с V и U- образно изрязано деколте са подходящи за дамите с проблемен корем, акцента върху гърдите ще помогне да се отвлече вниманието от него. С помощта на макси блузи с дълъг ръкав може да се скрият пълните ръце. Може би най-популярни са офисните бели макси блузи. Този вариант прекрасно подхожда за работа в офиса, освежава образа и с нея дамите изглеждат строго и изискано едновременно.

Някои дами с пищни форми предпочитат черния цвят, който визуално намалява обема. За предпочитане за тази цел са пастелните цветове. Сините изделия са за мечтатели и романтици. Те много добре изглеждат в съчетание с пола-молив, джинси или прав панталон. Червени макси блузи стоят добре на закръглените дами само, ако е правилно избран модела и подходящия размер.

Към изделията с цветни щампи трябва да се подхожда внимателно. Подходящи са тези с линии, малки квадрати или нежни цветя.

За избор на подходящи макси блузи има значение и материята, от която са направени. Дизайнерите предлагат модели, изработени от памучни материи. В такива изделия дамите се чувстват комфортно с приятното усещане.

Украшенията за тези изделия са най-различни, но с една цел – дамите да се чувстват истински красавици.

Производителите на дамски дрехи големи размери се стремят да ползват дизайнери, които знаят как да скрият някои недостатъци на фигурата, а същевременно да подчертаят всички красоти, които има. Това позволява на пазара да има красиви модели, които създават хармоничен, сексуален и в същото време романтичен образ.

Правилно подбраната блуза трябва да не е тясна на гърба и в раменете, но не трябва да е и много широка. Тясната дреха подчертава всички излишни извивки, а широката добавя обем. Моделът да се избира в съответствие на фигурата.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *