Електронни подписи

Електронен подпис

Всички фактури, които се издават на електронен носител, има свои електронни подписи. Те са задължителния компонент на всеки такъв документ. Предпазват данните ви от злоупотреба и нарушения, които биха могли да се получат при намеса на външно влияние. Всеки, който се е сдобил с подобен подпис, може автоматично да се възползва от подобни предлагани услуги от организации, като: Национална здравноосигурителна каса, Агенция митници, Национална агенция по приходите и още  подобни министерства и агенции на територията на страната.

С направата на такива електронни подписи, се защитава и електронната кореспонденция между страните. Те са често използван термин в онлайн банкирането, защото благодарение на тях, хората имат достъп до финансите си по всяко време, независимо от това, къде се намират. Разбира се, транзакциите и кореспонденциите са напълно защитени.

Фактурирането по интернет също е един от приоритетите на универсалните електронни подписи. То ви позволява да отразявате и подписвате разни документи от всеки край на планетата. Това, може и да ви изглежда скъпо, но всъщност е много по-евтино от хартиените фактури, тъй като за тях се изискват средства за отпечатване, принтери и т.н.

По принцип, подписът може да бъде в два варианта – за физически и юридически лица, в зависимост от това дали притежавате фирма или той ще работи за вас самите.

Основните документи, които трябва да представи, за да се сдобиете с електронен подпис са: документ, доказващ вашата самоличност, такъв, който показва регистрацията ви по БУЛСТАТ, разрешение за регистрация, издадено от съда за моментното ви състояние, като документа трябва задължително да се завери от съда по регистрация. Щом преминете през тази и останалите стъпки, може спокойно да ползвате онлайн фактурирането, като лесен начин за препращане, получаване и доставка на различни данни, стоки, пари и т.н. Спестете времето, което днес е от огромно значение за хората и парите, които много нямат, а останалите не ценят.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *