Възможен ли е кредит срещу обезпечение от кредитна компания

Неприятно е да ти трябва значителна сума пари и да не можеше да разчиташ на никого да ти я заеме.  Знаем, че банките имат изключително строги изисквания спрямо клиентите си и чести отхвърлят исканията им за кредит. Дори и най-малкото просрочие по минали и настоящи кредити, отразено в кредитната история може да стане причина за отказа. Не е толкова страшно, когато става дума за малки суми. Все можете да съберете 300 или 500 лв или да ги намерите назаем. Когато, обаче, ви трябват суми над 5000 лв, нещата стават по-сложни.

Ако не ви отпуснат нужните пари от банка, потърсете помощ от CITYCASH. Компанията предлага суми от 5000 до 200 000 лв като кредит срещу обезпечение.

Това е нещо подобно на ипотечния кредит. Заемът се отпуска на клиенти като обезпечение по него могат да бъдат имоти, къщи, апартаменти, които са в по-многолюдните градове на страната. До този вид кредит можете да прибегнете, когато се нуждаете от рефинансиране на насъбрали се различни кредити и вноските по тях ви товарят излишно. С рефинансирането им можете да плащате само един кредит при значително по-добри условия.

Кредитът с обезпечение може да се използва за доплащане или покупка на жилище, както и за основен ремонт на дома ви. Някои притежатели на бизнес пък имат нужда от пари за зареждане на стока.

Кандидатстването за този кредит е също толкова лесно, както и за всички останали продукти на компанията. Отговорът дали сте одобрени ще бъде налице в рамките на едно денонощие. Документите се разглеждат безплатно. Не заплаща и оценката на имота.

Парите ще бъдат изплатени веднага след като бъде вписана първата ипотека. Няма необявени такси и  скрити условия, не се наказва предсрочното погасяване. Лихвата по кредита е фиксирана. Максималния срок за погасяване е 60 месеца.

Вероятно мнозина ще си помислят, че е безумие да се довериш на кредитна компания за подобна сума, но когато нямаш достъп до банково кредитиране, няма как да осъществиш плановете си.

Кредитните компании дават шанс на всеки да започне на чисто и да докаже, че временната неспособност да плаща редовно дълговете си не е тенденция. На всеки се е случвало да изпадне във финансова криза. Различните хора реагират и излизат от нея по различен начин. Случва се човек да остане без работа и временно да няма доходи. Точно фирмите за бързи заеми са тези, които им подават ръка и им помагат да си стъпят на краката с по-либералните си условия за кандидатстване и избор на удобен начин за погасяване на кредита.

Никак не е случайно, че в световен мащаб тенденцията да се разширява дейността на кредитните фирми е факт. Работните места са все по-несигурни, а това автоматично прави банките недостъпни за хората, останали без работа и трудещи се сезонно без договор. Нима те нямат право да получават кредити и да си ги плащат. Затова фирмите за бързи кредити предлагат лесни условия за отпускане не кредити и гъвкав начин за погасяване в зависимост от начина на заплащане на трудовото възнаграждение.

Веднъж проявил се негативно в кредитния регистър, човек може да очаква благосклонно отношение от банките най-рано пет години след просрочието, което е допуснал. А през това време какво ще прави при нужда от пари?

Онлайн кредитите, независимо с обезпечение или без, са алтернативата на банките за всички, които са имали финансови затруднения в някакъв момент и те са се отразили върху изплащане на задълженията им.

Винаги може те да разчитате на помощ от CITYCASH. Разговорът с консултант на посочения в сайта телефон ще може да ви осветли по много от въпросите, които ви измъчват. Позвънете, разговаряйте, попълнете формуляра и изчакайте одобрението си. Не се отказвайте от плановете си заради това, че нямате пари.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *